top of page
Vyhledat

Slavíme krásných 13 let na scéně se State of Mind

Hoofbeats Music slaví ! Už neuvěřitelných 13 let jsme stálicí moravské drum and bassové scény, za sebou máme nespočet parties, dva festivaly, založení labelu, vlastní produkci, merch a tím se naše skills zdaleka nevyčerpávají, jelikož spoustu dalších skvělých věcí ještě plánujeme! Za všechna ta léta se v našem domovském Sklubu vystřídala spousta velkých jmen, proto se na takovou událost, kterou naše narozeniny bezpochyby jsou, sluší a patří pozvat jedno z těch největších. State of Mind!



S peckami jako Sunking, Real Mccoy nebo Bigger Faster Stronger, které zná každý správný raver, se tohle duo, které tvoří pánové Patrick Hawkins a Stu Maxwell, řadí k žijícím legendám samotného žánru.


Pánové ze State of Mind se dali dohromady buď v roce 2002, 2004 nebo 2005, záleží na jaký internetový zdroj zrovna koukáte. Co zůstává ale nepopiratelným faktem je jejich extenzivní hudební knihovna, která se skládá z pěti studiových alb a nespočet EPS a singlů. Domácí základnou pro Patricka a Stua je Oceánie, konkrétně Nový Zéland, takže k nám budou vážit opravdu dlouhou cestu. Na druhou stranu na Zélandu mají právě zimu, takže pány vlastně čeká taková menší tropická dovolená.


State of Mind vydali svou tvorbu pod hlavičkou takových labelů jako Teebeeho Subtitles Recordings, CIA Recordings patřící Total Science, na Frictionově Shogun Labelu nebo Uprising Records od Concord Dawn. V současné době se o ně stará exkluzivně Blackout, vlajková loď Black Sun Empire. Což má za následek i opravdu velkou škálu spoluprácí, které tyhle dvě legendy společně daly dohromady. Pecky jako Until The World Ends, Thug, Pull The Trigger, Stranger, Caterpillar nebo Kill That Noise.

Kromě vlastní produkce mají pánové ze State of Mind i vlastní label, SOM Music, na kterém vydali i své pořadově druhé, třetí i čtvrté album Faster Than Light (2009), Nil By Ear (2011) a Live (2014).


Pokud vás o tom, že tohle bude nezapomenutelná party nepřesvědčily výše uvedená slova, přijďte se přesvědčit na vlastní oči v pátek 26. srpna do Ska. Litovat nebudete!

Kromě State of Mind pod kotlem řádně zatopí i členové HB Music, Qo, Computerartist a Symplex a rovněž také plzeňský rodák Tony Terra a pánové Seekraze a Tao Maffa.



0 komentářů
bottom of page